Våren 2019

Tansen i vinterskrud

Självklart jobbar jag på som vanligt, men hemsidan är eftersatt, förlåt. Jag finns på IG och FB som FotoResan. I höstas hade FFK 80-årsjubileum med utställning på Scandic i Falun. I december var jag med på Julsalongen i Borlänge och sålde min bild "Sida vid sida" i flera exemplar.   Mina bilder hänger på Küselska Krogen i Falun och Teknikdalens restaurang i Borlänge. FFK har bilder på stadsbiblioteket i Falun och nu i mars är det mina bilder "Året runt" som hänger där. Även i kulverten på Lasarettet i Falun har FFK bildvisning. Snart är det dax för Vårsalongen i Avesta och jag hoppas att jag kommer med där, precis som förra året. Du är alltid välkommen att ta kontakt och titta på de bilder som finns hos mig!

Om eva

Fotoentusiast sedan tonåren. Älskar att resa och fotografera. Naturvän och långvandrare som uppskattar möten med människor och andra kulturer.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.