Tid och teknik – och fotografering!

Årstider kommer och går. Jag reser så mycket jag får. Tekniken åldras och måste bytas ut. Jag slåss med den.Numer använder jag Nikon 750 och Iphone 7. Plus D90 och Canon G16. Ibland tungt, för det mesta lätt. Jag syns på FB och IG som Fotoresan. Hemsidan är lite styvmoderligt behandlad. Förlåt. Här intill ser ni iaf en kabbeleka fotad i falutrakten på våren. Den här sommaren är väldigt het, t o m för mig som gillar värme. Fotograferar gör jag förstås året om och just nu finns några av mina bilder på Falu Fotoklubbs ställen - stadsbiblioteket i Falun, Kulverten under lasarettets blodcentral, på Scandic hotell och i bästa fall på FFK hemsida. I november firar FFK 80 år med utställning på Scandic - håll utkik! I november kommer Biofoto kvinnorna från Sverige, Norge och Finland att göra en utställning om vår natur/miljö på Haltia i Helsingfors. Där deltar jag. Har du funderingar, vill se lite bilder eller är på jakt efter någon särskild bild - hör av dig!

Om eva

Fotoentusiast sedan tonåren. Älskar att resa och fotografera. Naturvän och långvandrare som uppskattar möten med människor och andra kulturer.
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera